Canlı Müzik Programı Başlıyor

Sungurlu Belediye Başkanlığımız tarafından yıllardır mesire kafede yaptığımız canlı müzik programı oldukça ilgi ve beğeni kazandı. Hemşerilerimizin yoğun istek ve talepleri üzerine bu kışta sevilen sanatçılar Murat Vargeloğlu, Arif Kekeç ve Muhammed Başat’ın sahne alacağı program 28.10.2022 tarihi itibariyle yeniden başlıyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner,”Hemşerilerimiz tarafından oldukça beğeni toplayan Canlı Müzik programımız yeniden başlıyor. Cuma ve Cumartesi akşamları ilçemizin yetiştirdiği sanatçıların söylediği eserlerle stres atmak ve keyifli vakit geçirmek isteyen tüm hemşerilerimizi Mesire Kafeye bekleriz.” dedi

Rezervasyon yaptırmak isteyen hemşerilerimiz 312 04 34 numaralı telefondan irtibata sağlayabilir.

Önceki BAŞKAN ŞAHİNER AÇILIŞA KATILDI